Şeful Ocolului Silvic Breaza, judeţul Suceava, a fost agresat de un bărbat, chiar în sediu. Agresorul a distrus şi un copiator, un perete şi mai multe obiecte de mobilier şi a spart parbrizul unei maşini de serviciu. Romsilva anunţă că a fost depusă plângere, iar autorităţile au demarat o anchetă. De asemenea, Romsilva anunţă că, în ultimii ani, peste 180 de angajaţi au fost victimele agresiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incident violent la sediul Ocolului Silvic Breaza! Colegul nostru Mihai Liţu, şeful Ocolului Silvic Breaza din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, a fost agresat luni, 8 martie, în sediul ocolului silvic, de o persoană, D. Alexandru”, a transmis, marţi, Romsilva.

Sursa citată a precizat că persoana agresivă a pătruns în sediul Ocolului Silvic Breaza şi, fără niciun motiv, l-a lovit pe şeful ocolului, apoi a provocat mai multe distrugeri în incinta clădirii, inclusiv un fotocopiator şi elemente de mobilier.

”Şi maşina de serviciu a şefului ocolului silvic, un autovehicul Dacia Duster, a fost distrusă, cel mai probabil de aceeaşi persoană violentă. Colegii noştri de la Ocolul Silvic Breaza au sesizat imediat Poliţia şi au depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi distrugere”, a mai precizat Romsilva.

Sursa citată a explicat că, în ultimii ani, peste 180 de angajaţi ai Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva au fost victimele agresiunilor, cele mai multe în cursul acţiunilor de pază a pădurilor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.