Un pui de căprioară aproape îngheţat a fost salvat, vineri, de către pompierii din Câmpulung Moldovenesc (judeţul Suceava) din albia unui râu. Animalul, care nu era rănit, a fost predat membrilor Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor care se vor ocupa să fie în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trecătorii au observat, vineri, în albia pârâului Valea Seacă din Câmpulung Moldovenesc un pui de căprioară care se zbătea să iasă din apă şi au chemat pompierii.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc care au coborât în albie şi au salvat căprioara.

”Malurile abrupte, cu o diferenţă de nivel de aproape trei metri, îl împiedicau pe bietul pui, zgribulit şi aproape îngheţat, să ajungă pe uscat”, au precizat pompierii.

Salvatorii au verificat ca puiul să nu fie rănit, l-au înfofolit bine şi l-au dus la adăpost.

Micuţul a fost predat paznicului de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor, care se va ocupa să ajungă într-un loc sigur, departe de orice pericol.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.