Pompierii din Suceava au fost sesizaţi, vineri după-amiază, despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean se simte miros de fum. Acolo au fost trimise mai multe autospeciale, iar cinci pacienţi au fost evacuaţi. Pompierii nu au identificat nicio sursă de fum şi nici nu au găsit probleme la instalaţiile electrice şi de oxigen, pe care le-au monitorizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectorarului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, dispeceratul pompierilor militari a fost anunţat, în jurul orei 17.00, că se simte miros de fum într-un salon (camera de resuscitare) din Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Sesizarea a fost făcută de personalul de la UPU.
 
Ca urmare, acolo s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM şi B2). 
 
"La faţa locului, nu s-a identificat nicio sursă de fum. Împreună cu personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, pompierii militari au evacuat cinci pacienţi din zona respectivă. Ulterior, au monitorizat spaţiul şi instalaţiile electrice şi de oxigen, fără să fie identificate probleme. 
Pompierii au instruit personalul tehnic responsabil de pe locul de muncă, iar acesta va monitoriza îndeaproape zona respectivă, pentru a preîntâmpina eventuale situaţii de urgenţă", a transmis ISU Suceava.
 
Conform sursei citate, este posibil ca mirosul să fi fost "de la emanaţia ambulanţelor, care erau în număr mare în acel moment pe rampa UPU".
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.