Peste 100 de angajaţi şi beneficiari ai Centrului de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică (CRRN) de la Costâna, judeţul Suceava, au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, la centrul de la Costâna au fost testaţi 103 angajaţi, iar dintre aceştia au fost identificaţi pozitiv 35.

Totodată, din cei 154 de beneficiari ai centrului, au fost confirmate cu noul coronavirus 68 de persoane.

"În acest moment, la CRRN Costâna sunt luate măsuri privind înlocuirea personalului diagnosticat pozitiv cu personalul aflat în izolare la domiciliu, separarea beneficiarilor pozitivi într-o altă locaţie, faţă de cei negativi, numirea unui coordonator pentru monitorizarea situaţiei, instruirea personalului, realizarea traseului epidemiologic, dezinfecţia tuturor locaţiilor din incinta centrului, suplimentarea stocului de echipamente de protecţie şi produse de igienă”, a declarat Nicoleta Daneliuc, purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava.

Ea a mai spus că angajaţii diagnosticaţi pozitiv sunt transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde vor fi internaţi pentru monitorizare şi tratament specific.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.