Un bărbat din judeţul Suceava care şi-a ameninţat soţia cu acte de violenţă este cercetat de poliţişti, fiind emis un ordin de protecţie în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă seară printr-un apel la numărul de urgenţe 112 de către o femeie din localitatea Iaslovăţ, judeţul Suceava, cu privire la faptul că este ameninţată cu acte de violenţă de către soţul acesteia.

Femeia le-a relatat poliţiştilor care s-au deplasat la domiciliul acesteia, că pe fondul unor neînţelegeri cu soţul, s-a iscat un conflict spontan, iar bărbatul a ameninţat-o cu acte de violenţă.

„Femeii i s-a pus la dispoziţie un formular de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieşit faptul că există risc iminent, astfel emiţându-se un ordin de protecţie provizoriu, împotriva soţului, pe o perioadă de cinci zile. Ea a menţionat faptul că nu a fost agresată fizic, nefiind necesară intervenţia unui echipaj al Ambulanţei”, au precizat poliţiştii suceveni.

Poliţiştii au declanşat cercetări în acest caz, pentru infracţiunea de ameninţare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.