Pompierii militari şi civili din judeţul Suceava au intervenit, duminică, pentru a îndepărta efectele furtunii. S-au înregistrat stâlpi de telefonie şi copaci, căzuţi pe carosabil, dar şi curţi, subsoluri şi gospădării, inundate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Suceava a anunţat, duminică, mai multe intervenţii cauzate de vreme rea.  

Astfel, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare a intervenit pentru degajarea a 3 stâlpi de telefonie) căzuţi pe carosabil pe DJ 156A, în oraşul Roznov.  

De asemenea, în aceeaşi localitate s-a intervenit pentru degajarea unui arbore căzut pe un cablu electric. 

Alte intervenţii au vizat scoaterea apei din dintr-un garaj de pe strada Roman Muşat, în municipiul Roman, evacuarea apei dintr-o curte în localitatea Horia, dar şi din subsolul unei case din Roman.  

O altă intervenţie, derulată de SVSU Roman, a avut loc în zona cartierului Mihai Viteazu, unde a fost nevoie de evacuarea apei de pe stradă, din cauza canalizării înfundate.  

”SVSU Săvineşti a acţionat pentru îndepărtarea a 4 arbori şi alte elemente de construcţie căzute pe carosabil în zona Platformei Săvineşti”, a mai transmis ISU Suceava.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.