Circulaţia pe podul de la Milişăuţi, judeţul Suceava, a fost reluată, luni, după efectuarea unor lucrări care să pună în siguranţă traficul rutier. Podul a fost închis din motive de siguranţă, în urma inundaţiilor din vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Podul din localitatea Milişăuţi, judeţul Suceava, situat pe DN 2H, la km 4+760, a fost redat circulaţiei rutiere astăzi, 17 decembrie. Reamintim că, din motive de siguranţă, podul a fost închis circulaţiei în prima zi a lunii iulie a acestui an, pe fondul ploilor abundente, care au condus la deplasarea uneia dintre pile”, au transmis, luni, reprezentanţii CNAIR. 

Potrivit acestora, în urma expertizelor tehnice, s-a optat pentru soluţia detonării pilei afectate şi a ultimelor două deschideri ale podului.

DRDP Iaşi a demarat în regim de urgenţă procedurile de achiziţii pentru proiectare şi execuţie, astfel că în luna august constructorul a putut începe organizarea de şantier şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.