Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) caută voluntari care să participe, în perioada iulie-august 2016, la activităţile din cadrul ministerului şi din Agenţiile Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS), în baza unor contracte de voluntariat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În anunţul postat pe site-ul instituţiei se arată că sunt preferaţi studenţii la ştiinte sociale şi comunicare, dar că pot candida şi cei care studiază alte domenii.

Ministerul va selecta şase voluntari pentru Bucureşti şi alte una-două persoane pentru fiecare dintre cele 41 de Agenţii Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, care vor încheia contracte de voluntariat cu instituţiile publice.

“Pe lângă oportunitatea de a căpăta noi cunoştinţe, dar şi de a înţelege cum funcţionează administraţia publică, cei mai serioşi şi mai eficienţi dintre ei ar putea fi angajaţi în cadrul ministerului şi al agenţiilor teritoriale de plăţi şi inspecţie socială”, anunţă Ministerul Muncii.

Studenţii interesaţi să devină voluntari pot trimite, până joi, un CV sau o scurtă prezentare, la adresele de e-mail: truta.mariana@prestatiisociale.ro, camelia.ologeanu@prestatiisociale.ro sau serviciisociale@mmuncii.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.