Studenţii Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii din Bucureşti au obţinut patru medalii, dintre care una de aur, la Olimpiada din Macedonia organizată de Societatea de Matematică a Europei de Sud-Est, la care au luat parte 84 de studenţi din 18 universităţi din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olimpiada a avut loc în perioada 28 februarie - 5 martie, iar echipa Universităţii din Bucureşti, coordonată de conf. univ. Cornel Băeţică şi lector Gabriel Mincu, a fost compusă din patru  studenţi aflaţi în anul I sau II la Facultatea de Matematică şi Informatică, care au obţinut o medalie de aur, două medalii de argint şi o medalie de bronz.

La cea de a XI-a ediţie a olimpiadei organizate de Societatea de Matematică a Europei de Sud-Est au participat 84 de studenţi din 18 universităţi din ţări precum Bulgaria, Grecia, Turkmenistan, Argentina, potrivit reprezentanţilor Universităţii Bucureşti.

Studenţi ai Facultăţii de Matematică şi Informatică participă la această olimpiadă din anul 2009, anul trecut obţinând cinci medalii, între care una de aur.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.