Mai multe străzi au fost inundate în municipiul Constanţa, în urma ploii torenţiale de luni după amiază, iar la dispeceratul Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) au fost primite aproape 30 de sesizări. De asemenea, centrul Infotrafic din IGPR informează că, la această oră, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, tronsonul kilometric 64 – 212, între localităţile Lehliu-Gară (jud. Călăraşi) şi Constanţa, plouă torenţial, existând pericol de acvaplanare şi sfătuieşte şoferii „să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
RAJA a transmis, printr-un comunicat de presă, că în urma ploilor de luni după amiază, care au depăşit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare de la nivelul municipiului Constanţa, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 28 de reclamaţii. Cele mai multe au venit din zona Delfinariu – Piaţa Chiliei, de pe străzile Tabla Buţii, Chiliei, Căiuţi, iar câteva sesizări sunt şi din zona Peninsulară – Piaţa Ovidiu.
 
„În prezent, la nivelul municipiului Constanţa, sunt constituite şapte echipe de intervenţie, iar la nivelul judeţului alte şase, dotate cu wome, vidanje şi pompe de mare putere, care acţionează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societăţii, dar şi pentru degajarea carosabilului în zonele predispuse la inundaţii: Dacia, Delfinariu, Bulevardul Mamaia, asigurând permanenţa în toată această perioadă. De la nivelul judeţului, s-au primit reclamaţii din localităţile Tuzla şi Lumina, echipele intervenind şi în aceste zone”, se arată în comunicat.
 
Municipiul Constanţa s-a aflat, luni după amiază, sub cod portocaliu de ploi şi vijelie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.