Străzile Mamaia şi General Dragalina din Cluj-Napoca au fost inundate în prima zi de Crăciun, după ce o conductă de apă potabilă s-a spart, iar apa a intrat în casele oamenilor. Pompierii au intervenit ca să evacueze apa acumultată în mai multe subsoluri. Totodată, în mijlocul drumului apărut un crater uriaş ceea ce a dus la blocarea circulaţiei pe strada respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 21.30 a fost făcută prima solicitare pentru intervenţia pompierilor, scrie publicaţia stiridecluj.ro. Atunci când pompierii clujeni au ajus la faţa locului, apa inundase carosabilul străzilor Dragalina şi Mamaia, cât şi un parcaj subteran în care erau parcate cinci maşini. Au fost inundate şi trei case, patru spaţii tehnologice din subsolul a patru blocuri de locuinţe, un garaj şi un beci, mai arată sursa citată

Apa a fost oprită la scurt timp după ce pompierii au ajuns la faţa locului. Echipajele de pompieri au intervenit toată noaptea, cu două autospeciale, două motopompe remorcabile şi patru motopompe transportabile pentru a evacua apa din spaţiile inundate, astfel încât au fost eliberate de apă până la primele ore ale dimineţii.

Pe lângă aceste intervenţii au fost folosite şi două autocisterne, dotate cu motopompe, ale furnizorului de utilităţi.

O echipă a furnizorului de utilităţi desfăşoară lucrări pentru repararea magistralei şi reluarea furnizării de apă potabilă în zonă.

Conform sursei menţionate, cele mai însemnate pagube au fost înregistrate în parcajul subteran, în care au fost inundate în totalitate cinci autoturisme. Au mai fost distruse bunuri din trei case de locuit, în care apa a avut adâncimea de aproximativ 15 centimetri.

Sursa foto: www.stiridecluj.ro
Sursa foto: www.stiridecluj.ro
Sursa foto: www.stiridecluj.ro
Sursa foto: www.stiridecluj.ro
Sursa foto: www.stiridecluj.ro
Sursa foto: www.stiridecluj.ro
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.