STB SA anunţă că o parte din centrele de vânzare vor fi închise începând de luni, 23 martie 2020, din motive de protejare atât a călătorilor, cât şi a angajaţilor, având în vedere situaţia generată de răspândirea COVID 19 şi măsurile impuse de starea de urgenţă la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, rămân la dispoziţia publicului doar 60 de centre, cu orar de funcţionare între orele 6.00-20.00 în timpul săptămânii şi între orele 8.00-15.00 în weekend.

STB SA recomandă călătorilor ca în această perioadă să utilizeze preponderent modalităţile alternative de achiziţie şi de plată a călătoriei, puse la dispoziţie:â

- încărcarea online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicaţiei de mobil BPay sau plata prin SMS. Aplicaţia gratuită BPay permite achiziţionarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existenţa unui card de transport.

Detalii privind metodele alternative de plată, precum şi lista centrelor care vor fi deschise începând de luni, pot fi găsite pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro).

Vor continua să funcţioneze centrele din zonele cele mai tranzitate de public, precum şi cele din punctele esenţiale ale oraşului, precum Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni.

Majoritatea punctelor de vânzare ce rămân deschise începând de luni sunt cele de emitere şi reîncărcare carduri (49), de unde se pot procura toate titlurile de călătorie, inclusiv abonamente cu preţ întreg şi redus, cu înregistrarea imediată în sistem, iar 11 centre vor fi de tip offline, care pot emite doar carduri de transport nenominale sau pot reîncărca, pe orice tip de card, orice titlu de călătorie, dar fără preţ redus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.