Staţiunea Slănic Moldova a fost ocupată la capacitatea maximă de cazare în minivacanţa de 24 Ianuarie, perioadă în care au loc şi Sărbătorile Zăpezii, toate cele 2.500 de locuri de cazare în hoteluri şi pensiuni fiind ocupate. Pârtia de schi a fost aglomerată, timpul de aşteptare la telescaun depăşind 45 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate cele 2.500 de locuri de cazare înregistrate oficial în staţiunea băcăuană Slănic Moldova au fost ocupate în minivacanţa de 24 Ianuarie, de Sărbătorile Zăpezii, în condiţiile în care turiştii au la dispoziţie patru zile libere. Pe lângă renumitele izvoare minerale, atracţia staţiunii o reprezintă şi pârtia de schi cu nocturnă ”Nemira”, cea mai modernă din zona Moldovei, precum şi patinoarul în aer liber deschis în această iarnă.

”Slănic Moldova este o staţiune accesibilă, cu tarife la cazare cuprinse între 20 şi 60 de euro, fiecare alegând după cât îi permite buzunarul. În această minivacanţă nu mai sunt locuri libere, singurul hotel închis fiind cel al sindicatelor. Cu siguranţă numărul de turişti este mult mai mare pentru că există spaţii de cazare la pensiuni particulare care nu sunt luate în evidenţă”, a declarat, luni, pentru News.ro primarul oraşului Slănic Moldova, Gheorghe Baciu.

Mulţi dintre turiştii prezenţi în aceste zile în Slănic Moldova sunt din Republica Moldova, în condiţiile în care o parte dintre ei şi-au cumpărat proprietăţi în staţiune.

Numărul mare de turişti a condus şi la aglomerarea pârtiei de schi, timpul de aşteptare la telescaun depăşind 45 de minute.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.