Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu anunţă că vor fi scoase la concurs 31 de posturi de medic, 14 posturi de asistenţi medicali şi infirmieri, un post de farmacist şi 10 alte posturi, între care de consilier juridic şi îngrijitori. Primele anunţuri au fost deja postate pe site-ul spitalului, fiind căutaţi medici specialişti în diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, oncologie şi cardiologie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu va scoate la concurs, în următoarea perioadă, 31 de posturi de medic, 14 posturi de asistenţi medicali şi infirmieri, un post de farmacist şi 10 alte posturi (consilier juridic, muncitori, registratori medicali, îngrijitori curăţenie etc). Toate aceste posturi au fost aprobate anul acesta şi au fost solicitate prin Memorandumul din august 2023”, se arată într-o postare publicată, luni, pe pagina de Facebook a unităţii medicale.

Primele care sunt scoase la concurs sunt două posturi de medic specialist, specialitatea diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, un post de medic specialist oncolog, un post de medic rezident ultimul an -specialitatea cardiologie şi trei posturi medic specialist specialitatea cardiologie. Candidaţii pot depune dosarele până în 6 februarie.

Potrivit calendarului de desfăşurare a concursului de ocupare a celor două posturi vacante de medic diabetolog, proba scrisă va avea loc în 15 februarie, proba clinică în 20 februarie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate în 23 februarie. Candidaţii care se vor înscrie la concursul de ocupare a posturilor vacante de medic cardiolog vor susţine proba scrisă în 20 februarie, proba practică în 23 februarie, iar în 28 februarie vor fi afişate rezultatele finale. Proba scrisă a concursului de ocupare a postului vacant de medic specialist oncolog va avea loc în 14 februarie, proba clinică în 19 februarie, iar rezultatele finale vor fi afişate în 22 februarie.

Serviciul Resurse Umane al spitalului a iniţiat procedurile de organizare a tuturor concursurilor de ocupare a posturilor vacante de medic aprobate prin Memorandum. În momentul în care vor fi stabilite comisiile de concurs şi toate procedurile vor fi îndeplinite, anunţurile de angajare vor fi publicate pe site-ul unităţii.

Reprezentanţii spitalului au afirmat că mai mulţi medici şi-au manifestat interesul faţă de posturile care sunt vacante la nivelul unităţii medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.