Spitalul Judeţean Buzău scoate la concurs aproape 30 de posturi pentru medici de diferite specializări, unitatea medicală confruntându-se de multă vreme cu un deficit major de cadre medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului Spitalului Judeţean Buzău, angajări au loc pentru majoritatea secţiilor, în total fiind scoase la concurs 27 de posturi pentru medici care să lucreze la Unitatea de Primire Urgenţe, Oncologie, Pediatrie, Cardiologie, Neurologie, Medicină Internă, dar şi pe alte secţii ale celui mai mare spital din judeţ. De asemenea, deficit de specialişti se regăseşte la Terapie Intensivă, unde în timpul pandemiei de coronavirus, volumul de muncă a fost imens, medicii fiind practic aproape de epuizare.

"Am scos la concurs absolut toate posturile libere pentru medici, a     proape 30 de locuri, absolut pe toate secţiile unde aveam post vacant. Încercăm să găsim medici astfel încât să acoperim tot deficitul şi să nu avem probleme la acoperirea gărzilor şi la consultaţiile interdisciplinare", a declarat managerul SJU Buzău, Claudiu Damian.

La Spitalul Judeţean Buzău, concursuri de angajare au fost organizate şi în aprilie, însă, fără prea mare succes. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.