Spitalul Judeţean Buzău a externat, marţi, primii bolnavi de coronavirus care sunt încă pozitivi, dar nu au simptome, în unitatea spitalicească fiind ocupate mai mult de jumătate din paturile destinate bolnavilor cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, marţi, au fost externaţi primii 19 pacienţi depistaţi pozitiv cu SARS Cov-2, dar care nu prezintă semne de boală. Un număr de 12 pacienţi au fost externaţi din secţia TBC, iar 7 din Boli Infecţioase.

Conform sursei citate, în acest moment, mai sunt internaţi în secţiile special constituite pentru COVID-19 din Spitalul Judeţean 32 de bolnavi, fiind disponibile în total 54 de locuri în secţiile de Boli Infecţioase şi TBC.

DSP Buzău a raportat, marţi, 32 de noi cazuri de coronavirus, în Buzău. Şase dintre infectări sunt de la Centrul Rezidenţial pentru Victimele Violenţei în Familie, fiind vorba despre două mame cu câte doi copii. Patru buzoieni au fost diagnosticaţi cu COVID-19 după ce s-au testat în laboratoare private.

În Buzău s-au înregistrat, până în prezent, 565 de infectări cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.