Spaţiile medicale de la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" Iaşi vor fi extinse, contractul de achiziţie publică pentru serviciile de proiectare fiind scos la licitaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Judeţean Iaşi anunţă că a scos la licitaţie contractul de achiziţie publică pentru servicii de proiectare constând în realizarea documentaţiilor tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii "Extinderea structurii spaţiilor medicale ale Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Maria" Iaşi", lotul I, etapa I. 

Valoarea totală estimată este de 310.000 lei. 

Contractul presupune efectuarea studiilor de fezabilitate, a serviciilor de consultanţă, dar şi realizarea de studii tehnice şi servicii de urbanism. 

Proiectul vizează atât organizarea fluxurilor circuitelor medicale pentru a asigura gestionarea cazurilor medicale urgente şi cronice, cât şi relocarea paturilor din Secţia exterioară Pediatrie Cronici — 30 paturi, Secţia Balneofiziokinetoterapie din str. Ornescu — 17 paturi, înfiinţarea Centrului de Recuperare Neuromotorie, Centrului de tratare mare arspediatric, Centrului de excelenţă în chirurgia malformativă neonatală, extinderea spaţiilor medicale pentru Secţia de Oncologie, Nefrologie, Cardiologie realizarea Secţiei de Paleaţie, dar şi o nouă clădire pentru Ambulatoriu. 

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 aprilie 2022, ora 15:00. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.