Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă că TAROM trimite o nouă cursa specială în această seara, la ora 20.35 spre Malaga, Spania, pentru a aduce 160 de români afectaţi de suspendarea curselor aeriene Blue Air. Este a patra cursă aviatică specială trimisa în ultimele trei zile pentru repatrierea cetăţenilor români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air, precizează ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”TAROM trimite o nouă cursa specială în această seara, la ora 20.35 spre Malaga (Spania)! Este a patra cursă aviatică specială trimisa în ultimele trei zile pentru repatrierea cetăţenilor români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air. Aeronava TAROM urmează să repatrieze din Spania 160 de cetăţeni Români, care s-au înscris până acum pe liste.
 
TAROM a trimis până acum curse aviatice speciale la Tel Aviv (Israel), Heraklion (Grecia) şi Larnaka (Cipru) pentru aducerea în România a cetăţenilor români în condiţii de siguranţă.
Mulţumim echipajelor TAROM pentru răspunsul foarte prompt şi pentru asumarea acestor misiuni speciale!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.