Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă o mobilizare bună a constructorului român pe Lotul 2 al Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0) Nord, el precizând că pentru cei 19 km ai acestui lot (Corbeanca-Afumaţi) lucrările au început în data de 16 august, după finalizarea celor 12 luni de proiectare. Lucrările la Lotul 2 vor costa 831,92 de milioane de lei (fără TVA) şi trebuie finalizate până în anul 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Mobilizare bună a constructorului român pe Lotul 2 al Autostrăzii de Centură a Capitalei (A0) Nord!
Pentru cei 19 km ai acestui lot (Corbeanca-Afumaţi) lucrările au început în data de 16 august, după ce finalizarea celor 12 luni de proiectare”, a scris ministrul Transporturilor pe Facebook.
 
Potrivit lui Sorin Grindeanu, constructorul are în şantier 400 de muncitori, 200 de utilaje şi o mare parte din stocurile de materiale şi de elemente prefabricate necesare:
 
- 428 de grinzi precomprimate pentru poduri,
- 320 de elemente prefabricate pentru podeţe,
- 400.000 de metri cubi de balast,
- 3.258 de tone de armătură.
 
Ministrul mai afirmă că lucrările la Lotul 2 vor costa 831,92 de milioane de lei (fără TVA) şi trebuie finalizate până în anul 2024.
 
Vor fi construite pe acest lot:
- 9 pasaje
- 2 poduri (peste râul Moştiştea şi râul Pasărea)
- Un nod rutier la intersecţia cu DN1 Bucureşti - Ploieşti
- Un nod rutier la intersecţia cu A3 Bucureşti - Braşov
- O parcare de scurtă durată
- Un spaţiu de Servicii
- Un Centru de Întreţinere şi Control.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.