Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, jo, la semnarea contractului între CNAIR şi compania Pizzarotti pentru execuţia Lotului 1 al Autostrăzii Ploieşti-Buzău, că este vorba de aproximativ 1,5 miliarde de lei, fără TVA, pentru 21 de km de autostradă şi un termen de execuţie de 20 de luni. El a menţionat că se aşteaptă ca cei care au câştigat să înceapă să lucreze efectiv în teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vorbim de al doilea contract semnat în decurs de 10 zile, două din 13. Spunea domnul prim-ministru că ţinta pe care am spus-o şi la Buzău, ca toate cele 13 contracte pe A7, de la Ploieşti la Paşcani, să fie semnate până la finalul lui 2022, deşi bornele în PNRR sunt până la finalul anului 2023. Iată că lucrurile pot fi făcute înainte”, a spus ministrul Grindeanu. 

Despre contractul semnat joi, ministrul Transporturilor a afirmat că actualul contract semnat este de 1,5 miliarde de lei, fără TVA, de 21 de km de autostradă şi un termen de execuţie de 20 de luni. 

”Mă aştept ca, cât mai rapid, cei care au câştigat să înceapă să lucreze efectiv în teren”, a mai spus Grindeanu, arătând că urmează doar partea de execuţie. 

”Vă urez mult succes şi pot să fac şi o atenţionare, să vă ţineţi de termenele contractului, astfel încât lucrurile să se desfăşoare aşa cum trebuie”, a mai afirmat Sorin Grindeanu. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.