Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor a anunţat marţi că CNAIR a încheiat încă 4 parteneriate pentru realizarea unor proiecte de interes local şi regional. Ministrul afirmă că dezvoltarea proiectelor alături de unităţile adminitrativ teritoriale va continua să fie o prioritate pentru Ministerul Transporturilor şi în 2023 şi precizează că până în acest moment au fost semnate 65 de parteneriate cu autorităţile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi parteneriate cu autorităţile locale! CNAIR a încheiat astăzi încă 4 parteneriate pentru realizarea unor proiecte de interes local şi regional”, anunţă Sorin Grindeanu.

MInistrul Transporturilor afirmă că este vorba despre varianta Ocolitoare Huşi, Drumul de legătură Floreşti, Pasajul de trecere la nivel de cale ferată, Bucureşti-Constanţa (Lehliu-Gară, Pasajul pentru Centrul de Transport Intermodal - Municipiul Oradea.

”Dezvoltarea proiectelor alături de unităţile adminitrativ teritoriale va continua să fie o prioritate pentru Ministerul Transporturilor şi în 2023. Până în acest moment au fost semnate 65 de parteneriate cu autorităţile locale”, mai anunţă ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.