Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat, miercuri, că a anunţat de la aprobarea bugetului în Parlament, anul trecut, că anii 2023 şi 2024 înseamnă darea în circulaţie a cel puţin 250 km de autostradă şi drum expres şi a precizat că în opinia sa această ţintă este mai mult decât realizabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor a fost întrebat miercuri câţi kilometri de autostradă vor fi daţi în folosinţă anul acesta.

”Am anunţat de la aprobarea bugetului în Parlament, adică la sfârşitul anului trecut, că 2023 şi 2024, până la final, înseamnă darea în circulaţie, în aceşti doi ani, a cel puţin 250 km de autostradă şi drum expres. Vreau să vă spun că eu cred că această ţintă este mai mult decât realizabilă şi anul acesta la modul cum se cum se văd lucrările aici, pe A0 Nord, pe Craiova-Piteşti încă 30 km, pe Cheţani- Câmpia Turzii, plus cei 13 km care s-au dat deja pe Autostrada Transilvania, anul acesta acea ţintă, acel nivel de 100 km va fi atins”, a menţionat Grindeanu.

Ministrul a arătat că ”pe el îl interesează mai mult ca ceea ce a spus şi anume că până la finalul anului 2024, adică în doi ani de zile, să fie 250 de kilometri minim, să fie realizaţi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.