Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că anul viitor, cel mai probabil, tronsonul de autostradă Zimbor-Poarta Sălajului, care măsoară puţin peste 12 kilometri, ar putea fi dat în folosinţă. El aminteşte că, din cauza unor probleme legate de alunecări de teren pe traseul autostrăzii, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrărilor necesare devierii traseului secţiunii Nădăşelu-Mihăieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aflat, miercuri, pe şantierele tronsoanelor de autostradă Nădăşelu-Zimbor şi Zimbor-Poarta Sălajului, finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, ministrul Transporturilor a constatat că firma românească care lucrează pe cele două secţiuni ale autostrăzii Transilvania ”are o mobilizare foarte bună pe toţi cei 42,3 kilometri”. 
 
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
 
Sorin Grindeanu a precizat că în zonă există probleme cauzate de alunecări de teren.
 
”Ne-au fost prezentate probleme cauzate de fenomene naturale (alunecări de teren), motiv pentru care, în 3 august, CNAIR a scos la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrărilor necesare devierii traseului secţiunii Nădăşelu-Mihăieşti. Având în vedere situaţia din teren, sper ca anul viitor se va putea circula pe cei 12,2 km ai secţiunii Zimbor- Poarta Sălajului”, a anunţat, printr-o postare pe Facebook, Sorin Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.