Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, vineri seară, că numărul persoanelor vaccinate - angajaţi ai sistemului de educaţie - a atins pragul de 40%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 19 martie, numărul persoanelor vaccinate - angajaţi ai sistemului de educaţie - a atins pragul de 40% (140.000 de cadre didactice, personal didactic auxiliar şi personal nedidactic)”, a anunţat, vineri seară, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Acesta a transmis mulţumiri tuturor celor care au ales să se vaccineze.

”Apreciez în mod deosebit responsabilitatea colegilor din învăţământ care contribuie decisiv la asigurarea protecţiei împotriva SARS CoV 2 în unităţile şi instituţiile de învăţământ din România. Le mulţumesc personal pentru implicarea în această bătălie pentru normalitate şi sper ca ceilalţi să le urmeze exemplul cât mai repede!”, a mai transmis inistrul Educaţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.