Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, referindu-se la protestele din ultimile zile în care oamenii cer relaxarea măsurilor de restricţii privind pandemia de COVID-19, că educaţia este cea care fereşte de opinii nefondate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Educaţia, cu siguranţă, te fereşte şi de opinii nefondate, te fereşte şi de prejudecăţi, te fereşte şi de manipulare, te fereşte şi de fake news. Educaţia te fereşte de aceste lucruri”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Digi24, marţi searaă, referindu-se la protestele din ultimele zile. 
 
Întrebat ce se întâmplă când unii profesori sunt promotorii de fake news, Cîmpeanu a explicat că este important să se ia măsuri eficiente.
 
”Nicio categorie profesională nu este ferită de aceste exemple, important este să se ia măsurile corecte şi eficiente”, a declarat Cîmpeanu.
 
Câteva sute de persoane protestează, marţi, din nou în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară, faţă de restricţiile impuse de Guvern
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.