Şoferul unui camion surprins în imagini în timp ce fura o cameră de supraveghere dintr-o parcare din Arad şi-a recunoscut vina. DRDP Timişoara, care a mediatizat cazul, a anunţat că bărbatul a contactat drumarii şi a anunţat că va suporta paguba. Instituţia a depus, însă, o plângere penală, fiind deschis dosar pentru furt şi distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mediatizarea naţională a cazului în care un şofer al unui autotren a sustras o cameră de supraveghere dintr-o parcare de pe DN 7, judeţul Arad, a fost de bun augur şi cu final mai degrabă neaşteptat.

Persoana filmată în noaptea de 15/16 aprilie în timp ce demonta camera şi-a recunoscut vina, contactând atât SDN Arad, cât şi DRDP Timişoara”, a transmis, marţi, DRDP Timişoara.

Sursa citată a precizat că şoferul a motivat că a fost o greşeală, crezând că este o cameră nefuncţională, şi a menţionat că va suporta paguba.

”Apreciem gestul şoferului, dar SDN Arad a făcut, în paralel, plângere penală prin care a sesizat săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, constituindu-se parte civilă pentru recuperarea integrală a prejudiciului”, a main transmis instituţia.

În 21 aprilie, DRDP Timişoara anunţa, pe pagina de Facebook, că o cameră montată într-o parcare de pe DN 7, între Pecica şi Nădlac, pentru a surprinde persoanele care aruncă deşeuri a fost furată.

”SDN Arad a transmis imaginile de mai jos, needitate, către Poliţie pentru identificarea persoanei şi recuperarea prejudiciului”, anunţa instituţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.