Un şofer a fost depistat de poliţişti când conducea cu 109 km/h pe o stradă din Târgovişte, iar el a rămas fără permis pentru trei luni şi a primit o amendă de 1.485 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au anunţat că sâmbătă după amiază, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au surprins în trafic un bărbat, de 48 de ani, din comuna Lucieni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Cercel, în municipiul Târgovişte, cu o viteză de 109 km/h, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50 de km/h.
“Şoferul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, au precizat poliţiştii. 
De asemenea, în cadrul unei acţiuni desfăşurate timp de mai multe ore în Târgovişte, poliţiştii au dat 121 sancţiuni contravenţionale, dintre care 104 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 10 pentru că nu era purtată centura de siguranţă.
 Valoarea amenzilor se ridică la peste 48.000 de lei.
De asemenea, trei şoferi au fost înregistraţi de aparatele radar în timp ce rulau cu o viteză care depăşea mai mult de 50 km/h viteza maximă admisă pe acel sector de drum.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.