Social-democratul Mihail Genoiu este, potrivit numărătorii paralele a PSD, noul primar al municipiului Craiova, el obţinând 42,80% din voturi, iar la o distanţă semnificativă de acesta se află liberalul Mario Ovidiu Oprea, cu 16,24%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform numărătorii paralele a PSD, după centralizarea voturilor din cele 173 de secţii de votare din Craiova, Mihail Genoiu a câştigat funcţia de primar cu 42,80%.
 
Difernţa dintre candidatul social-democrat şi liberalul Mario Ovidiu Oprea este de 27 procente, acesta din urmă obţinând doar 16,24% din voturile valabil exprimate.
 
Candidatul independent Lucian Bernd Săuleanu a obţinut 12,98% din voturi, iar pe locul al patrulea se clasează candidatul ALDE Anişoara Stănculescu cu 12,05%.
 
Prezenţa la vot în municipiul Craiova a fost de 18,57%, printre cele mai slabe din cele 49 de localităţi în care s-au organizat alegeri parţiale.
 
Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după demisia Liei Oguţa Vasilescu, care a devenit ministru al Muncii. În total, în lupta electorală s-au înscris opt candidaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.