Traficul rutier este închis, miercuri la prânz, pe drumurile naţionale DN 24C, DN 29D, DN 29 şi DN 28A, în judeţele Botoşani şi Iaşi, din cauza zăpezii şi a vizibilităţii reduse, în timp ce pe DN 7, în judeţul Vâlcea, se circulă alternativ, pe un fir, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Mangalia şi Midia sunt închise din cauza vântului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu precipitaţii sub formă de ninsoare în judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Suceava şi Vaslui.

FOTO: DRDP Iaşi
FOTO: DRDP Iaşi

Din cauza zăpezii depuse pe carosabil şi a vizibilităţii reduse, pentru a permite intervenţia echipajelor de deszăpezire, sunt impuse restricţii de trafic. 

Astfel, sunt drumuri naţionale cu circulaţie închisă: DN 24C Rădăuţi Prut-Ştefăneşti, judeţul Botoşani, DN 29D Botoşani-Ştefăneşti, judeţul Botoşani, DN 29 Botoşani-Săveni, judeţul Botoşani, şi DN 28A Târgu Frumos - Moţca, judeţul Iaşi.

Totodată, traficul se desfăşoară alternativ pe DN 7, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, unde au avut loc căderi de pietre de pe versanţi.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, Mangalia şi Midia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.