Site-ul papafrancisclablaj.ro, dedicat vizitei Sfântului Părinte Papa Francisc la Blaj, din data de 2 iunie 2019, a fost lansat, duminică, de Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică. Site-ul conţine informaţii pentru pelerinii care vor ajunge la Blaj, dar şi o întreagă secţiune dedicată Episcopilor martiri greco-catolici, care vor fi beatificaţi de Papa Francisc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, prin Curia Arhiepiscopiei Majore a lansat duminică, 21 aprilie 2019 (Duminica Floriilor), site-ul oficial al vizitei Sfântului Părinte Papa Francisc la Blaj, din data de 2 iunie 2019”, a anunţat, duminică, Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, pagina web, disponibilă la adresa papafrancisclablaj.ro, conţine informaţii utile pentru pelerinii care vor ajunge la Blaj în data de 2 iunie 2019, programul întâlnirilor, comunicatele oficiale şi obiectivele religioase şi turistice din Oraşul Episcopal.

De asemenea, o întreagă secţiune este dedicată Episcopilor martiri greco-catolici, care vor fi beatificaţi de Papa Francisc în cadrul Sfintei Liturghii de pe Câmpia Libertăţii.

”Va exista şi o pagină creată pe Facebook pentru acest eveniment „Papa Francisc la Blaj”, care va putea fi accesată direct de pe site. Informaţiile de pe site-ul papafrancisclablaj.ro vor fi actualizate în permanenţă”, se mai arată în comunicat.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai - 2 iunie, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.