Jandarmeria Română anunţă că singurul jandarm român care a participat la măsurile de securitate de la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Qatar a fost reales în funcţia de preşedinte al Comitetului pentru Siguranţă şi Securitate la evenimentele sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada 19-20 aprilie 2023, la sediul Consiliului Europei din Strasbourg, a avut loc cea de-a treia reuniune a Comitetului pentru Siguranţă şi Securitate la evenimentele sportive. Activitatea a avut o însemnătate aparte pentru Jandarmeria Română şi, inclusiv, pentru statul român, întrucât, cu acest prilej, locotenent-colonel Adrian Dincă, ofiţer din cadrul instituţiei noastre, a fost reales în unanimitate pentru un nou mandat de 2 ani în funcţia de preşedinte al acestui important for de securitate”, a anunţat, duminică seară, Jandarmeria Română.

Românul a fost ales de cei peste 80 de participanţi la reuniune, din cele 35 de state membre şi observatoare.

”Locotenent-colonel Adrian Dincă este singurul jandarm român care a consiliat echipa care a coordonat măsurile de securitate la cel mai important eveniment sportiv al anului 2022: Campionatul mondial de fotbal din Qatar”, a mai transmis Jandarmeria.  

Cupa Mondială de fotbal a fost câştigată de Argentina.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.