Sindicatul Europol a transmis, luni seară, că poliţistii tăiaţi la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele de la mâini. ”Asistăm la astfel de situaţii pentru că legislaţia e făcută în favoarea infractorului”, au transmis sindicaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţistii tăiaţi aseară la Văcăreşti riscă să îşi piardă degetele de la mâini după ce un derbedeu certat cu legea i-a atacat cu bestialitate. Asistăm la astfel de situaţii pentru că legislaţia e făcută în favoarea infractorului, poliţistul putând folosi armamentul din dotare, numai după ce a epuizat toate căile de aplanare a conflictului. În acest caz, colegii noştri sunt atacaţi direct înainte de a avea o reacţie. În timp ce poliţiştii sunt victimile ultrajului, protecţia poliţistului e zero”, au transmis, luni seară, reprezentanţii Sindicatului Europol.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au transmis că cei doi agenţi de poliţie sunt într-o stare stabilă, aflandu-se sub supraveghere medicală.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este alături de cei doi poliţişti, acordandu-le tot sprijinul de care au nevoie în aceste momente dificile.Cercetările au fost preluate de procurorul de caz, conform art. 56 din Codul de Procedură Penală”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Instituţia a transmis că persoanele banuite de săvârşirea faptei se află la spital, într-o stare stabilă, fiind sub paza poliţiştilor.

Doi poliţişti au fost agresaţi cu o coasă, duminică seară, în localitatea Văcăreşti, judeţul Dmboviţa, de un bărbat recalcitrant, aflat în stare de ebrietate. Unul dintre agenţi a tras focuri de avertisment, moment în care frate agresorului i-a venit în ajutor. Pentru că somaţia nu a fost respectată, ambii agresori au fost împuşcaţi, unul în picior, altul în abdomen. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.