Sindicatul Europol anunţă că doi poliţişti rutieri şi un criminalist de la Poliţia municipiului Roman au fost confirmaţi cu noul coronavirus, susţinând că procedurile "ciudate" ale DSP Neamţ, conform cărora doar contacţii direcţi cu simptome sunt testaţi, vor duce la infectarea altor poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Europol, la Poliţia Municipiului Roman, doi poliţişti rutieri şi un criminalist sunt confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus.

"Ciudate rău sunt procedurile DSP Neamţ care spun că doar contacţii direcţi care au simptome sunt testaţi. Aplicând astfel de proceduri cu siguranţă vor mai fi şi alţi poliţişti infectaţi, în opinia noastră", afirmă aceştia.

Sindicatul Europol solicită reprezentanţilor IPJ Neamţ "emiterea unui comunicat referitor la situaţia dată şi să dea dovadă de mai mult curaj în relaţia cu celelalte autorităţi când vine vorba de vieţile oamenilor legii".

"Domnilor cu mii de poliţişti în subordine, băgaţi mâna-n cravata ministrului şi scuturaţi-l până-l convingeţi că şi poliţiştii sunt îndreptăţiţi să primească spor de risc", mai spun reprezentanţii sindicatului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.