Sindicatul Europol publică, vineri seară, imagini cu noile uniforme şi afirmă că ”a primat cantitatea în faţa calităţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşa se pare că va arăta noua uniformă de poliţie, iar în imaginile de mai jos veţi regăsi jachetă de primăvară-vară (impermeabilă), pulover model polar, bereta, şepcuţa şi încălţămintea tactică. Aceste articole sunt cele care au fost repartizate absolvenţilor din promoţia 2022 a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", au transmis, vineri seară, reprezentanţii Sindicatului Europol.  

Potrivit acestora, pentru această uniformă ”MAI-ul a stabilit ca poliţiştilor să nu le mai fie acordată norma financiară lunară de echipare începând cu 1 octombrie 2022”.  

”Cu privire la design-ul şi calitatea articolelor din noua uniformă vă lăsăm pe voi să trageţi concluziile, noi neputând să vă spunem la acest moment, după cum am anticipat, decât faptul că a primat cantitatea în faţa calităţii”, au mai transmis sindicaliştii.  

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.