Sindicatul Europol anunţă că va cere analiza tuturor cazurilor de accidente în care au fost implicate autospeciale de Poliţie, afirmând că, în ultimii trei ani, au fost ”zeci” de astfel de evenimente. ”Le spunem autospeciale pentru ca au un colant aplicat pe care scrie "POLITIA" şi...cam atât”, afirmă sindicaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimii 3 ani am avut zeci de accidente în care au fost implicate «autospeciale» de politie Logan. Le spunem autospeciale pentru ca au un colant aplicat pe care scrie «POLITIA» şi...cam atât”, au afirmat, luni seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Acesştia anunţă că vor cere o analiză a accidentelor.

”Vom cere o analiză a tuturor cazurilor în care autoturismele Logan au fost răsturnate. Sunt mult prea multe situaţii în care acestea, la un impact lateral minor, s-au rostogolit”, au precizat sindicaliştii.

O maşină de poliţie a fost implicată, luni, într-un accident la Craiova, autospeciala fiind lovită după ce a intrat într-o intersecţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.