Un număr de 116.312 elevi din totalul celor peste 147.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar curent în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă au susţinut miercuri simularea probei la alegere a profilului şi specializării din cadrul examenului naţional de bacalaureat. Cinci elevi au fost eliminaţi în urma unor tentative de fraudă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Simularea probei la alegere a profilului şi specializării din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2023 s-a desfăşurat astăzi, 29 martie, cu participarea a 116.312 elevi din totalul celor peste 147.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar curent în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă. În urma unor tentative de fraudă au fost eliminaţi 5 elevi. Datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene (ora de referinţă: 14:00)”, anunţă Ministerul Educaţiei.
Ultima probă scrisă din cadrul simulării, ce de Limba şi literatura maternă, va avea loc joi.
Elevii vor fi afla rezultatele în data de 6 aprilie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.