Un număr de 119.614 elevi din cei peste 147.000 înscrişi la începutul acestui an şcolar în clasele a XII-a şi a XIII-a au fost prezenţi, luni, la proba scrisă de Limba şi literatura română desfăşurată în cadrul simulării Bacalaureatului. Doisprezece dintre aceştia au fost eliminaţi, pentru tentativă de fraudă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 27 martie, s-a desfăşurat simularea probei scrise de Limba şi literatura română din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2023. Conform datelor transmise inspectoratele şcolare judeţene (ora de referinţă: 14:00), la această probă au fost prezenţi 119.614 elevi din totalul celor peste 147.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar curent în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă”, a transmis Ministerul Educaţiei.
 
Conform sursei citate, pentru tentativă de fraudă au fost eliminaţi 12 elevi.
 
Marţi se va desfăşura  proba E)c) - probă scrisă - proba obligatorie a profilului, miercuri proba E)d) - probă scrisă - proba la alegere a profilului şi specializării, iar joi proba E) b) - probă scrisă - Limba şi literatura maternă.
 
Comunicarea rezultatelor va avea loc în 6 aprilie.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.