Prefectura Sibiu anunţă că peste 8.500 de cadre medicale sunt incluse în prima etapă de vaccinare, 1.103 fiind deja vaccinate. În judeţ sunt incluse zece centre de vaccinare pentru prima etapă, unul dintre centre urmând a fi deschis în 7 ianuarie. A doua tranşă de vaccin, de 975 de doze, a ajuns luni în judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Sibiu a anunţat, luni, că 8.585 de cadre medicale sunt vizate de prima etapă de vaccinare, până luni la ora 13.00, fiind vaccinate 1.103 persoane. 
 
”Precizăm faptul că la nivelul judeţului Sibiu sunt incluse în faza 1 de vaccinare un număr de 10 centre de vaccinare, dintre care: CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H7 - CLINICA POLISANO SRL SIBIU (Centrul de recuperare medicală) – va începe activitatea joi, 07.01.2021”, a mai precizat Prefectura Sibiu. 
 
Instituţia a precizat că în cursul zilei de luni a ajuns în judeţul Sibiu cea de-a doua tranşă de doze de vaccin, în număr de 975 de doze. 
 
Acestea se distribuie în cele 10 centre de vaccinare operaţionalizate pentru personalul medico-sanitar, vizat în prima etapă de vaccinare. 
 
Primele centre de vaccinare din judeţ au început activitatea în 31 decembrie. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.