Peste 60 de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu au ieşit, marţi, în curtea instituţiei, într-un protest spontan care va dura până la ora 13.00. Angajaţii sunt nemulţumiţi de prevederile Legii salarizării, întreaga activitate a instituţiei fiind blocată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 50 de angajaţi ai tuturor serviciilor din cadrul DGASPC Sibiu au ieşit, marţi, în curtea instituţiei într-un protest spontan.

"Protestul va dura până la ora 13.00. Deocamdată, sunt doar angajaţii din sediul central, dar şi colegii din celelalte sedii au anunţat că se îndreaptă către noi”, a declarat Beatrice Muntean, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Potrivit acesteia, întreaga activitate a instituţiei este blocată.

Angajaţii sunt nemulţumiţi de prvederile Legii salarizării.

Deocamdată, nu există alte sectoare de activitate blocate în municipiul Sibiu.

Grefierii, angajaţii din administraţia publică, din agenţiile de mediu, comisarii pentru protecţia consumatorilor şi angajaţii Romatsa protestează marţi, în Bucureşti şi în ţară. Sindicatele angajaţilor din administraţia publică organizează un miting în faţa Palatului Parlamentului începând cu ora 11.00, nemulţumiţi de proiectul Legii salarizării care va fi dezbătut în Comisia pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor.

Angajaţii din Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi din Agenţiile Judeţene pentru Protecţia Mediului anunţă proteste la nivel naţional, în intervalul orar 11.00-13.00, faţă de proiectul legii salarizării. În acelaşi timp, grefierii de la mai multe instanţe din ţară întrerup lucrul în acelaşi interval.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.