Patru persoane au fost implicate într-un conflict, în urma unei şicanări în trafic, care a avut loc în municipiul Sibiu, în urma scandalului doi bărbaţi fiind loviţi intenţionat cu maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a transmis, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Constituţiei din municipiul Sibiu s-a produs o şicanare în trafic între o femeie de 40 de ani din Sibiu şi un bărbat de 23 de ani din judeţul Olt.

„După ce au oprit la semaforul din intersecţia cu strada 9 Mai, pasagerul din maşina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, şi şoferul celuilalt autoturism au coborât din maşini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.Pasagerul din maşina condusă de către bărbat, sibian în vârstă de 35 de ani, a coborât şi el din maşină pentru a aplana starea conflictuală, poziţionându-se împreună cu prietenul său în faţa celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbaţi, lovindu-l pe şofer în zona membrelor inferioare şi acroşându-l uşor pe pasager”, a anunţat IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că după ce incident, femeia a oprit maşina, iar la volan s-a urcat bărbatul de 43 de ani. Aceasta a demarat spre pasagerul din cealaltă maşină, l-a lovit, l-a purtat pe capotă câţiva zeci de metri, după care a virat brusc, iar bărbatul a căzut. Apoi conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

„Cele patru persoane au fost identificate la spital. Conducătorul auto şi pasagerul din maşina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.  La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgenţă poliţişti de investigaţii criminale şi poliţişti criminalişti din cadrul I.P.J. Sibiu, însoţiţi de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor”, a mai precizat IPJ Sibiu.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.