Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a declarat focar de coronavirus la Poliţia oraşului Agnita, unde iniţial au fost confirmate două cazuri de infectare, iar apoi, în urma testării a aproximativ jumătate dintre angajaţi, s-au primit încă patru rezultate pozitive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Prefecturii Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a identificat, în 16 august, un focar de infecţie cu noul coronavirus la Poliţia oraşului Agnita.
 
”După depistarea primelor 2 cazuri pozitive, au fost testaţi un număr total de 22 de persoane angajate din totalul de 40. În urma testării 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 au primit rezultat negativ”, a arătat sursa citată.
 
În ceea ce priveşte măsurile implementate de DSP Sibiu, s-a dispus carantina la domiciliu pentru 9 contacţi apropiaţi de serviciu, împreună cu familiile lor, la nivelul unităţii s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situaţiei epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecţia spaţiilor de lucru, a autospecialelor din dotare. De asemenea, este monitorizată starea de sănătate a tuturor angajaţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.