Cei şapte minori care s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o locuinţă improvizată din municipiul Sibiu au fost preluaţi în regim de urgenţă într-un centru de plasament al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu. Potrivit evaluării de la faţa locului, copiii erau „într-o situaţie de risc şi neglijare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cursul zilei de astăzi, 10.12.2018, o echipă din cadrul DGASPC Sibiu, împreună cu reprezentanţii SPAS Sibiu, s-au deplasat la adresa unde a avut loc evenimentul. În urma evaluării iniţiale, s-a constat că minorii erau într-o situaţie de risc şi neglijare”, au transmis, luni, reprezentanţii DGASPC Sibiu.

Potrivit cestora, toţi cei şapte copii au fost preluaţi înplasament în regim de urgenţă, în cadrul unui centru de plasament din subordinea DGASPC Sibiu.

Şapte copii şi un adult din Sibiu au ajuns la spital, sâmbătă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la un generator pe benzină.

Conform ISU Sibiu, generatorul era folosit pentru a încălzi o locuinţă improvizată.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.