Pompierii din Sibiu au intervenit, luni seară, pentru salvarea a două persoane surprinse cu un autoturism de o viitură între localităţile Boian şi Bazna. Apa are aproximativ 75 de centimetri pe drum, iar pompierii au mers pe jos pentru a ajunge la maşina care nu mai putea înainta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Sibiu a intervenit, luni seară, pentru salvarea a două persoane aflate cu un autoturism blocat în apă, între Boian şi Bazna, ca urmare a unei viituri. 

Apa are în zonă aproximativ 75 de centimetri, iar pompierii s-au deplasat pe jos către cele două persoane care s-au urcat pe maşină. 

”Evacuarea persoanelor şi autoturismului din apă s-a făcut cu ajutorul unui tractor”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu. 

Judeţul Sibiu se află, luni seară, sub avertizare cod galben de furtună. În zonă plouă torenţial de mai multe ore, pompierii având mai multe intervenţii pentru scoaterea apei din gospodării. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.