Alţi 174 de elevi din judeţul Sibiu învaţă, de luni, în sistem online, în urma apariţiei unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, a modificării incidenţei în localitate sau a izolării în urma contactului cu persoane confirmate cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, ca urmare a creşterii ratei de incidenţă cumulată peste pragul de 3 la 1000 de locuitori, unităţile de învăţământ din localitatea Şelimbăr trec din scenariul 2 în scenariul 3 - roşu - preşcolarii şi elevii din ciclul primar se vor prezenta la şcoală, 16 elevi din clasa a VIII-a învăţând în sistem on-line. Ei se adaugă celor 90 de elevi din clasele V-VII ai Şcolii Gimnaziale ”Mihai Viteazu” Şelimbăr care învăţau în sistem online din 8 februarie.

Orele se desfăşoară în sistem on-line şi la:  clasa a VIII –a de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu – elev confirmat pozitiv (25 elevi vor învăţă în sistem on-line); clasa a IV-a A de la Şcoala Gimnazială Nr. 21 Sibiu – elev confirmat pozitiv (27 elevi vor învăţă în sistem on-line); clasa a III-a de la Liceul de Artă Sibiu – elev confirmat pozitiv (27 elevi vor învăţă în sistem on-line); clasa pregătitoare A de la Şcoala Gimnazială ”Cireşarii” Mediaş - cadru didactic confirmat pozitiv (24 elevi vor învăţă în sistem on-line); clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Radu Selejan” Sibiu – cadru didactic în izolare, contact direct cu persoană infectată cu SARS-CoV-2 (28 elevi vor învăţă în sistem on-line); clasa a I-a F de la Colegiul Naţional ”Octavian Goga” Sibiu – cadru didactic în izolare, contact direct cu persoană infectată cu SARS-CoV-2 (27 elevi vor învăţă în sistem on-line).

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.