Numărul celor care mărşuluiesc pe străzile din municipiul Sibiu a depăşit 40.000, la ora transmiterii acestei ştiri, oamenii scandând ”Ne-aţi unit, aţi reuşit”, în cel mai mare protest public de la Revoluţie încoace.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul celor care au ieşit pe străzile din Sibiu pentru a protesta la adresa Guvernului odată ce ordonanţa 13/2017 a fost abrogată depăşeşte 40.000 de persoane.

Oamenii au făcut deja mai mult de jumătate din traseul pe care şi l-au propus, fiind mulţumiţi că au atins ţinta de 40.000 de protestatari pe care şi-au propus-o pentru această seară.

Cu acest număr de oameni în stradă, la Sibiu are loc cel mai mare protest de la Revoluţie încoace, iar oamenii refac traseul pe care l-au făcut revoluţionarii în decembrie 1989.

Printre ei, este şi un student sirian, în vârstă de 22 de ani care a venit alături de colegii săi de la Facultatea de medicină.

”Este impresionant cât de mulţi tineri vor un viitor mai bun”, a spus acesta.

Pe traseul marşului, sunt mai multe cămine studenţeşti, la cele aflate în cartierul Vasile Aron alăturându-se protestatari cu pancarte pe care scrie ”Nu vă fie frică, studenţii se ridică” şi „Uniâi îi facem KO”.

În plus, sunt pancarte care mulţumesc întregii lumi care susţine protestele din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.