Numărul protestatarilor de la Sibiu a depăşit 25.000, iar oamenii revin în Piaţa Mare pentru ca la ora 22.00 să intoneze toţi Imnul Naţional. Pe străzi se strigă ”Sibiu, Timişoara, mâine-n toată ţara”, manifestanţii nerenunţând la protest deşi au aflat că premierul a anunţat abrogarea ordonanţei. "Nu vă culcaţi pe o ureche”, au strigat sibienii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul celor are mărşuluiesc pe străzile municipiului Sibiu a depăşit 25.000. Oamenii sunt aproape de finalul traseului pe care şi la- propus în această seară şi revin în Piaţa Mare unde, la ora 22.00, au programat intonarea Imnului, dar şi a imnului Uniunii Europene.

Când au aflat că premierul Sorin Grindeanu a anunţat că duminică se va reuni Guvernul pentru abrogarea ordonanţei, manifestanţii s-au oprit câteva minute pentru a se bucura, dar au continuat să mărşuluiască strigând „Nu vă culcaţi pe o ureche”.

De asemenea, se scandează împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea şi se cere demisia Guvernului.

"După anulare, vrem plecare”, dar şi "Sibiu, Timisoara, mâine-n toată ţara”, se strigă pe străzile oraşului.

La ora 22.00 în Piaţa Mare manifestanţii vor intona Imnul României, dar şi pe cel al Uniunii Europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.