Un număr de 21 de persoane încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţene Sibiu au votat, duminică, prin intermediul urnei mobile. Cele patru persoane din judeţ plasate în arest la domiciliu nu şi-au exprimat dorinţa să voteze la aceste alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse oficiale au declarat, duminică, pentru News.ro, că un număr de 20 de persoane din totalul celor 21 aflate în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţene Sibiu au votat prin intermediul urnei mobile.

De asemenea, în judeţul Sibiu există patru persoane plasate în arest la domiciliu, dar acestea nu şi-au exprimat dorinţa de a vota.

Potrivit Biroului Electoral Central, până la ora 16.00, în judeţul Sibiu 222 de persoane votaseră la urna mobilă, din totalul de 377.426 câte sunt înscrise pe listele electorale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.