De Ziua Internaţională a Donatorului de Sânge, platforma "Si eu donez" anunţă înfiinţarea Reţelei Donatorilor Benevoli de Sânge, un proiect promovat împreună cu UNTOLD Festival. "Şi eu donez" este singura platformă tehnologică dedicată donării de sânge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul în reţea se poate face astfel:

- de pe orice calculator, laptop sau telefon inteligent cu acces la internet, la adresa reteaua.sieudonez.ro;

- de pe orice smartphone cu sistemul iOS (iPHONE) descărcând aplicaţia Si eu donez de aici;

- de pe orice smartphone cu sistemul Android, descârcând aplicaţia Si eu donez de aici:

"Facem un upgrade tehnologic important. Avem un pachet grafic mai modern, cald, prietenos şi foarte uşor de memorat. Simbolul Şi eu donez este punga de sânge, despre care sperăm că va deveni un adevărat icon pentru cei care vor să se implice în această cauză. Şi eu donez este - în noua sa formă- Reţeaua Donatorilor de Sânge. Suntem în AppStore, GooglePlay şi în curând în Magazinul Windows. Ne găsiţi deja pe pagina de internet www.sieudonez.ro, Facebook şi Twiter. Comunitatea noastră devine locul în care aşezăm la faţă în faţă cererea şi oferta de sânge, prin tehnologie şi social media. După momentul înscrierii în reţea, membrii vor fi anunţaţi prin newsletter, push sau chiar telefon, dacă este nevoie de ei ca să doneze la centrul din judeţul lor. Evoluţia tehnologică a proiectului înseamnă inclusiv learning machine, pentru că a doua etapă va permite ca din toamnă, în baza informaţiei acumulate de sistem, serverele să poată să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului. Acest upgrade consistent a fost realizat împreună cu Microsoft România, partenerul de tehnologie al Şi eu donez", a declarat Alex Livadaru, co-fondator Şi eu donez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.