Prefectura Bucureşti anunţă că sâmbătă Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va avea program normal de lucru cu publicul, în condiţiile în care instituţia a fost închisă joi, din cauza unor defecţiuni tehnice la un server central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI MAI: Defecţiunea tehnică de la Direcţia Permise de Conducere a fost remediată. Începând de vineri se va lucra în regim normal

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va avea program normal de lucru cu publicul sâmbătă, în intervalul orar 07.00 -21.00. Persoanele programate online se pot prezenta sâmbătă la ghişeele Serviciului potrivit programărilor obţinute pentru data de joi, mai spune Prefectura Bucureşti.

Sute de oameni s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineţii de joi la sediile direcţiilor de permise, dar instituţia a fost închisă pentru public din cauza unei defecţiuni la un server.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a mers, joi, la sediul Direcţiei Permise Auto pentru a afla cât durează lucrările de reparaţie şi a spus că este vorba despre o defecţiune care nu a putut fi anticipată şi că au fost comandate piesele care trebuie înlocuite.

"Efectiv sistemul a cedat în jurul orei două azi-noapte. În toată această perioadă ne-am asigurat să nu existe niciun risc, nu este un atac cibernetic. Ce s-a întâmplat a fost o defecţiune la sistemul de răcire, o defecţiune mecanică care nu a putut fi anticipată. Tot aseară am lansat şi comanda pentru piesele care trebuie înlocuite şi vor ajunge astăzi în jurul orei 15.00. Din momentul acela vom înlocui acele componente şi ne dorim ca mâine sistemul să funcţioneze la adevarata capacitate. Ne cerem scuze, pentru că, am făcut o evaluare, şi undeva la 10.000-15.000 de persoane apelează zilnic la serviciile noastre şi, deşi comunicatul nostru a fost dat târziu, a fost transmis imediat ce am luat la cunoştinţă despre această defecţiune, dar sunt conştientă că sunt persoane care nu au avut timp să afle despre acest comunicat. (...) Această defecţiune mecanică nu a putut fi anticipată ”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Ministerul de Interne a anunţat miercuri seară, după ora 22.00, că Direcţia Permise nu va funcţiona joi din cauza unor defecţiuni tehnice la un server central al Direcţiei.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.