Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Bucureşti se va reorganiza, începând de luni, pentru a reduce timpul de aşteptare la ghişee şi pentru a micşora termenele de eliberare a documentelor şi de programare la proba practică a examenului de obţinere a permisului auto. Activitatea cu publicul se va desfăşura în două schimburi, între 8.00 şi 19.00, iar timp de patru ore cele două schimburi se vor suprapune, fiind deschise mai multe ghişee.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de către reprezentanţii Prefecturii Bucureşti, activitatea SPCRPCÎV se va reorganiza de luni pentru a reduce timpul de aşteptare la ghişee şi pentru a micşora termenele de eliberare a documentelor şi de programare la proba practică a examenului de obţinere a permisului auto.

Din 06 noiembrie Serviciul va funcţiona de luni până vineri, între orele: 08.00-19.30, programul de lucru cu publicul fiind de la 08.00 la 19.00, în două schimburi.

”Prin această reorganizare a SPCRPCÎV Bucureşti se asigură o suprapunere a celor două schimburi pe un interval de timp de 4 ore, ceea ce va permite ca în intervalul orar 11.30-15.30, când se înregistrează cel mai mare număr de solicitanţi, să fie deschise un număr sporit de ghişee”, anunţă Prefectura Bucureşti.

Totodată, Prefectura Bucureşti reaminteşte că, începând de miercuri, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) va trimite permisele de conducere emise de serviciile din Bucureşti şi judeţul Ilfov la locuinţele cetăţenilor, prin Poşta Română.

În cazul în care livrarea permisului nu poate fi finalizată prin intermediul serviciului de curierat, acesta va putea fi ridicat ulterior de la sediul SPCRPCÎV Bucureşti, de la un ghişeu specializat pentru eliberarea permiselor, cu program de lucru cu publicul, zilnic, între orele 15.30-19.00, disponibil şi pentru cetăţenii care nu doresc să le fie trimise prin poştă documentele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.